Trygghetsboende

Adjutanten

Område:
Yta:
Vårdgivare:
Antal bostäder:
Invigs:
Visby
4200 kvm
Hyresrätt
68
2018
På attraktiv adress i centrala Visby, längs med Allégatan, endast femhundra meter från ringmuren, uppförs under 2017 Adjutanten, två topp moderna trygghetsboenden, formgivna av arkitektkontoret Visbyark. 68 ljusa och välplanerade hyreslägenheter, skapade för ett inspirerade och tryggt boende, med gott om gemensamhetsutrymme för social samvaro. 

Samtliga lägenheter utrustas med stilsäkra materialval och vitvaror. Bredband blir standard. Bovärd/värdinna kommer att finnas på plats under angivna tider för att bistå de boende. Adjutanten i Visby sätter en ny standard för det moderna trygghetsboendet, klart för inflytt under våren 2018.

Området
Adjutanten uppförs i det attraktiva området längs med Allégatan. Belägen endast fem hundra meter från ringmuren, erbjuder Ajutanten en unik närhet till Visbys historiska stadskärna, med sitt rikliga utbud av kultur och nöje, restauranger, rekreation och kommunikation.
Lägenheterna

Stilsäkert och funktionellt

Lägenheterna kommer att erbjudas antingen som 2:or om 54 m², eller som 1:or med sovalkov, om 42 m² till 47 m², med inglasade balkonger om dryga 5 m², alternativt generösa uteplatser om 6 m². Varje lägenhet har formgivits för att uppnå högsta möjliga yteffektivitet, utan att för den sakens skull kompromissa med trevnad och trygghet.
I Adjutanten har Visbyark skapat estetiska och ljusa gemenskapslokaler för måltider, samvaro, hobby och rekreation. Här kan de boende laga mat och äta tillsammans, anordna film, teater eller vinprovarkvällar. Lyssna på föreläsare och lära sig nya saker tillsammans med grannar och vänner. En bovärd/värdinna kommer att finnas på plats på angivna tider för att bistå de boende.
1 rum och kök med sovalkov
2 rum och kök
Intresseanmälan är stängd till vidare.
Gå till alla projekt
Copyright Svenska Vårdfastigheter AB 2018. All rights reserved
Svenska Vårdfastigheter 
Sturegatan 6, 114 35 Stockholm
+46 8 470 50 80
[email protected]